вторник, 12 февруари 2013 г.

До хотел Благоевград

hotel Blagoevgrad
На пет минути от хотел Благоевград в центъра на града ще откриете няколко бара, ресторанти и магазини. Ценителите могат да пият, да гледат спортни събития в спортни кафета, да  танцуват или просто да слушат музика на живо. В редицата ресторанти, които са специализирани, пък можете да си вземете барбекю, китайско, суши и какво ли още не. 
В непосредствена близост до хотел Благоевград са разпръснати няколко бара, включително луксозния бар и открит бар, предлагащ коктейли.

Светилище за сетивата, пък е наблизо разположеният до хотел Благоевград спа център, място, което предлага мир и дълбока релаксация. Точно в центъра на града, в менюто си има включени богат набор от релаксиращи и съживяващи лечения от цял ​​свят.

Интересувате от пазаруване? До хотел Благоевград ще намерите по нещо за всеки - от бижута и сувенири до парфюми и облекло. Няколко пешеходен моста, ще ви заведат до мола, един от най-престижните търговски комплекси в града.

Перфектен за за отсядане – хотел Благоевград предлага всичко на своите гости. Забавления, заведения за хранене, пазаруване и възможности за игри, заедно с луксозно настаняване, това ще бъде вашата незабравима ваканция!





2 коментара: